Despre mine

Mă numesc Corina Georgescu și sunt psihoterapeut acreditat, cu o experiență în domeniu de aproape un deceniu. De-a lungul acestei perioade, am lucrat cu clienți de toate vârstele și aparținând unor profesii și straturi sociale diverse (învățământ, sistem bancar, televiziune, artă, marketing, management, studenți, etc). În 2007-2008, am efectuat un stagiu voluntar în Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, pentru aprofundarea metodelor de diagnoză și tratament. Am un Master în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale și studii de formare în Terapie și Hipnoză Eriksoniană.

Am ajutat pacienți suferind de anxietate, depresie, diferite feluri de adicții, comportamente compulsive, stres, fobii, traume, atacuri de panică, probleme de cuplu și de familie, stimă de sine scăzută, tulburări alimentare, probleme legate de muncă sau de relaționare, etc.

Pentru cei care nu locuiesc în București sau călătoresc mult, am experiență în terapia online, folosind aplicația Skype.

Sunt membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației de Relaxare, Hipnoză și Terapie Eriksoniană și al Federației Române de Psihoterapie.

Cabinetul meu se află într-o zonă liniștită din zona Bd. Decebal – Piața Alba Iulia din București. Pentru programări, folosiți adresa de mail office@psihoterapii.com sau numărul de telefon 0723-161.832.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Politica de confidențialitate Termene și condiții Politica de cookies